Tarieven en voorwaarden

Vaak verloopt het eerste contact via de e-mail of telefoon. Vervolgens stuur ik u een intakeformulier toe. Zodra ik die weer ingevuld ontvangen heb, maken we een afspraak voor een intakegesprek waarbij uw kind aanwezig is.

Kennismakingsgesprek. Meestal telefonisch, maar u mag uiteraard ook langskomen. (± 30 min.) Gratis
Intakegesprek (± 90 min.) € 50,-
Begeleiding/bijles per sessie (± 60 min.*) € 50,-
Evaluatie-/voortgangsgesprek ( ± 30 min.) € 30,-
Verslag (op verzoek) € 40,-
‘Ik leer anders’-training (4 sessies van 60 minuten) € 279,-

 

*  Bestaat uit 50 minuten begeleiding en 10 minuten overdracht en uitleg aan ouders/verzorgers

 

Goed om te weten

  • Alle bedragen zijn inclusief voorbereidingstijd, uitwerking, dossiervorming, gebruik van materialen en uiteraard een glaasje limonade en wat lekkers.
  • Financiën mogen in de begeleiding nooit een belemmering zijn. Gespreide betaling is daarom mogelijk. Vraagt u gerust naar de mogelijkheden. Er zijn veel mogelijkheden. We kunnen ook 1 keer per 2 weken, dus om de week afspreken en dan anderhalf uur voor € 50,00. Mocht u bijvoorbeeld op bijstandsniveau zitten of meerdere hoge kosten hebben, dan kan ik een speciaal tarief aanbieden. Neem gerust contact met mij op. We komen er altijd wel uit.
  • Alle sessies met uw kind vinden plaats in mijn praktijk aan de Beurtschipper 26 in Nieuw-Vennep.
  • Pinnen is helaas niet mogelijk. Gelieve contant te betalen of overmaken op mijn bankrekeningnummer. Ik kan u ook een tikkie sturen, dan kunt u via de app. betalen.
  • Voor ouders en kinderen die van ver komen kan ik een speciaal programma aanbieden, met aangepaste tarieven. In overleg met u gaan wij voor het beste plan en resultaat.
  • Helaas valt mijn begeleiding/bijles niet onder de vergoedingsregeling.
  • U kunt bij mij niet terecht voor een Dyslexieverklaring.

 

Afspraak afzeggen

U kunt kosteloos uiterlijk 24 uur van tevoren de afspraak afzeggen. Bij afzegging korter dan 24 uur kan een deel of het volledige consult in rekening worden gebracht. Heeft u op een maandag een afspraak en kunt u niet komen, dan vraag ik u om uiterlijk zondag 12:00 uur mij een tekstbericht te sturen naar mijn mobiele telefoon (zie contact).